2010. július 2., péntek

"Tündér ujjak" kiállítás




A kiállított kézimunkák látványa így együtt lenyűgöző! Mindig sokkal többre becsültem a kézzel készített tárgyakat, mint a gépsorok által ontott tucattermékeket.
Az első képen látható zakó készítőjét volt szerencsém személyesen is megismerni. Egy tüneményes hölgyemény :) a zakó annyira magával ragadott, hogy nem tudtam elszakadni tőle! Több kört tettem, és mindig visszatértem hogy újra megcsodálhassam. Anyaga nehéz-selyem, sujtások díszítik minden részét. A modern ötvözése a régmúlttal, és mégis tökéletes!!!
Elnézést a rossz fotókért, de a fényképezőgépem épp Bulgáriában nyaral, ezért telefonnal készítettem a képeket. Ha csak töredékét sikerült visszaadnom amit ott lehet érezni a kiállításon, akkor már megérte! :)

3 megjegyzés:

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Biztos nagy élmény lehetett ezt a kiállítást megnézni. Sajnos nem hallottam róla! Pedig ezt én is szívesen meglátogatnám! Gyönyörű kézimunkák! Nagyon értékelem a kézzel készített holmikat, ékszereket, bármit. :)
Köszönöm, hogy megmutattad! :)

Ary írta...

Örülök hogy sikerült átadni belőle valamit. Egyébként még július 7.-ig megtekinthető, a Csili Művelődési Központban: Budapest XX. kerület, Nagy Győri István u. 4-6. alatt, 10-től 16 óráig :)

Alma írta...

Milyen sok ügyes kezű nőtársunk van- akik csodákat alkotnak.